Sommerpause

Nu holder Tekstforum sommerpause. Fra i overmorgen og på ubestemt tid. Så længe jeg gider. Kaster mig ikke ud i lediggang, men skriver, læser, hører musik osv. Måske også et smut ud i naturen, hvis vejret ellers tillader det.

Lekture? jeg glæder mig bl.a. til: ”Længsel, Lundbye og Kierkegaard” af Hans Edvard Nørregård-Nielsen m.fl., Walter Benjamins ”Berliner Kindheit um neunzehnhundert”, plus et nærmere bekendtskab med finske Leena Krohn (dog i oversættelse!)

Kun bliver det svært at undvære Facebook (og dens etiske dogmer) så længe. Måske man derfor skulle gøre som manden i Morten Ingemanns kalenderstribe (”Og det var Danmark”):

”Jeg har prøvet at få venner uden at bruge Facebook… Men ved de samme principper. Så alle dem, jeg møder i løbet af ugen, får at vide, hvad jeg har spist, hvordan jeg har det, og hvad jeg skal lave i løbet af dagen… Jeg viser dem billeder af min familie, min hund og min have… Jeg lytter til, hvad andre siger, og giver dem ”Thumps up” og fortæller dem, at jeg kan lide dem… Og det virker… Jeg har allerede fire personer, der følger mig: To politibetjente, en læge og en psykolog…”

Til vort store publikum: Selv om vi glimrer ved vores fravær. Kan man sagtens registrere sig som ny bruger af Tekstforum. Eller slå noget op på bloggen – det er der endda rigtig god anledning til, her hvor censuren også er på standby.  

Og med de ord ønsker jeg jer alle en god sommer, indtil vi forhåbentligt tekstes ved igen. Måske har politikerne ovenikøbet øjnet en løsning på corona-pandemien til den tid (jf. billedet).

SA

Skriv et svar