Politisk udrensning og snigløb

Jakob Ellemann-Jensen (Venstres og oppositionens “stærke” leder) har viljefast og beslutsomt meldt ud, at han vil støtte en rigsretssag mod Inger Støjberg.

Derved fremmer han jo en sådan, og udmeldingen kan derfor kun karakteriseres som et snigløb på sin egen næstformand.

Man må gå ud fra, at det sker af taktiske grunde. Nemlig med henblik på at bane vejen for et senere endnu større sagsanlæg mod lovløse Mette Frederiksen (og at det ikke alene er for at slippe af med Støjberg eller blot foregøgle en handlekraft, han ellers i alle andre sammenhænge har vist sig at være foruden).

Men med den slappe vendekåbe ved man snart ikke længere. Nu kan det lige passe, at han friholder en ”rose for en rose”-statsministeren for den rigsretssag, der ellers ligger lige til højrebenet.

Fornuftige Gnavpot

0
0

3 thoughts on “Politisk udrensning og snigløb

  1. Her er jeg så uenig med dig. Kommisionens kritik af Støjberg er knusende og Ellemann har intet valg. Som repræsentant for et lov og orden parti, er han naturligvis nødt til, at bakke op, hvis advokaterne når frem til, at pilen peger på rigsret.
    Når det er sagt, så er Inger Støjberg med sit magtmisbrug og magtfuldkommenhed gift for et liberalt parti. Og de sande liberale tænkere i Danmark, har alle løbende haft travlt med at lægge afstand til hende. Sidst i meget klare vendinger Søren Pind og Alex med det mærkelige efternavn. Hendes trang til at regulere og blande sig i alt når det kommer til indvandere med anden etnisk baggrund er ikke liberalisme. Det er fascisme… Mette skal naturligvis også overholde loven. Bare rolig. Hvis det står til mig, kommer hendes dag også..!

  2. Iøvrigt, hvis hun er uskyldig, hvorfor vil hun så med alle midler ikke have det prøvet i retten. En frikendelse ville være den ultimative hævn over modstanderne og den direkte vej til partileder stillingen i Venstre. (Gud forbyde det..!)

  3. At han melder så entydigt ud nu, er jo helt unødvendigt. Endda før socialdemokraterne har gjort det. Så kluntet kan kun et fjols gebærde sig.

    Eller nok snarere en udspekuleret rad med en skjult dagsorden. For det kan kun være, fordi han vil af med sin næstformand, der i så mangt og meget er hans direkte modpol.

    FG

Skriv et svar