Nyt login

Certifikat


MÅNEDENS MEDARBEJDER
tildelt admin
til anerkendelse af
dit engagement, din passion og din stærke indsats

Sabbath Andersen (afdeling for forefaldende arbejde) 09.08.2019

Vores servicering af de kære brugere vil ingen ende tage. Nu har vi gjort det pærelet at logge på Tekstforum med nye links på forsidens menubjælke (hvorfra jo al navigation på sitet foregår).

Altså slut med at famle efter det skaldede login ude i widget-kolonnen, blot klik på de nye links lige ud for næsen, så åbner der sig en brugervenlig formular. Og kan man tale om fortryllende formularer, så er det den. Her kan man både logge på og logge af. Man kan ændre password eller få fat i det ikke-huskede. Newbies kan lade sig registrere, og jeg ved ikke hvad!

Hvem skulle have troet det – bagmanden bag revolutionen er ingen ringere end admin. Som en anden Holger Danske vågnede denne skyggeeksistens pludselig til dåd. Denne danernes pryd og praktiske gris.

PS Som supplement til forenklingen af login- og registreringsprocedure, skal jeg også lige have med, at det på samme måde har afstedkommet forenklinger i INFO-menuen. Også et positivt tiltag.

Men hvad angår vores holdning til brugerbidrag på Tekstforum, af hvad art de end måtte være, er den vedvarende den samme. Dvs. præget af venlig og uhildet imødekommenhed. Og vi har ingen fine fornemmelser.

SA

Skriv et svar