Nyheder på Tekstforum

Under dette menupunkt annonceres nyheder af enhver art. Desuden en foreløbig og midlertidig visning af udvalgte tekster, inden de finder deres rette plads på læsesalen.

——————————————————————————————————

09/07/2020

Ny kategori på bloggen. Søg den i ”Indlægskategorier” (forsidens sidepanel) under navnet ”Gnavpot”

Præsentation: En egentlig leder som i en avis forpligter for meget, og har vi ikke kræfter til. I stedet dette nye tiltag: Klummer om alt hvad der sådan rører sig i samfundet, kulturelt og politisk.

At betragte som Tekstforums politiske stemme og vil være at læse hver gang vores samfundsengagement slår gnister. Uden at være tilsløret af litterære gevandter, kun uforfalskede meningstilkendegivelser, for det meste af den gnavne og vrisne slags. De er således også tænkt som en afløser af den tidligere brokkasse, dog med skarpere tænder og kraftigere bid. Kort sagt, når Tekstforums inderste DNA trænger til luft.

SA


Let omskrevet og tilpasset citat fra den kurdiske forfatter Behrouz Boochanis roman ”Kun bjergene var min ven”.

På læsesalen i Citatsamling (”Prosalitteratur”)

SA (26/07/2020)

_______________________________________________

“For de gamle som faldt/er der ny overalt”

Ny bruger på Tekstforum: Anders Skousen (AS).

Velkommen til ham

Admin (10/12/2020)


Lille omskrivning af velkomstsiden. Til begrundelse for vores farvel til Facebook. Se i den forbindelse også de to indlæg på bloggen (“Nok er nok” af undertegnede og et uddrag af Kim Bjørnstrups avisartikel “Man kan ikke tage ytringsfriheden fra 74 millioner mennesker, uden at det får konsekvenser.”

SA (21/01-21)