Nyhed. Tekstforumgruppe på Facebook

Efter vi blev smidt ud af Facebook (på et helt urimeligt grundlag – ja, vi har ikke engang kunnet få svar på præcist hvorfor), er der sket et dramatisk fald i besøgstallet på sitet. Hvilket bekræfter vores formodning om, at når folk kiggede forbi, var det ansporet af indlæggene på facebooksiden.

Derfor har vi måttet krybe til korset og har nu etableret en Tekstforumgruppe på Facebook. Den fungerer på nøjagtig samme måde, som tidligere siden gjorde. Blot med den undtagelse at man selvfølgelig skal gøre sig til medlem af gruppen først for at kunne læse de nyhedsmeddelelser, som vi sender ud, samt kunne deltage i debatter og dialog.

I første omgang vil det jo nok være oplagt, at det bliver brugere af Tekstforum, der også deltager i gruppen. Derfor vil vi inden længe udsende en invitation til de forskellige. Som vi så håber, vil reagere positivt på opfordringen.

Adgang til gruppen sker på to måder.  Enten via ens eget medlemskab af Facebook eller utroligt meget lettere: Via linket på Tekstforums hovedmenu (her lander man direkte i gruppen).

Jeg håber, at rigtig mange vil tage del i det nye forum.

(Til slut skal jeg lige gøre opmærksom på, at gruppen i første omgang er offentlig og åben for enhver, men tanken er, at når der har indmeldt sig tilstrækkeligt mange, vil den blive forbeholdt den fornemme, eksklusive kreds af medlemmer.)

admin

p.s. har man spørgsmål, så skriv venligst til Tekstforums mailadresse.

Skriv et svar