Mille (MR)

Pensionisttilværelsen er stadigvæk det rene eldorado for mig, selv om den til Sct. Hans 2017 har varet i 13 år. De sidste 8 har jeg forsøgt mig som forfatter. Jeg har ingen ambitioner om udgivelse, men har sendt ind til et par novellekonkurrencer og da jeg blev 70 belønnede forlaget “Silhuet” mig med betegnelsen “deres ældste debutant”.

Det er nu tre år siden og lige pt. boltrer jeg mig i et par fysiske skrivegrupper og diverse online skrivesteder. Mit arbejdsliv strakte sig over mere end 40 år. Jeg kom i lære som 15-årig og fik en handelsuddannelse, senere blev det til fem år på lærerseminarium, hvor jeg arbejdede sideløbende med at jeg læste. Jeg har altid troet at jeg ville lave billedkunst med tekstile materialer, når jeg fik tid, men nu er “at skrive blevet det samme som at leve”. Computeren er kommet for at blive i min tilværelse, den fylder mindre end alle materialerne til billedmageri gør.

Jeg foretrækker at bruge alias, det har familiære årsager, to af mine børn er ofte i medierne, vil selv helst være anonym. På saxo og på forfattersiden var mit døbenavn i brug, så der skrev jeg som “mille” – på facebook er jeg ikke så vild med at promovere mig, så der hedder jeg “morten” mine børnebørn har døbt mig “mumle” så kunne de kende mig fra alle de andre gamle i familien. Nu har jeg lige fået et nyt alias, det er “multi”

Hvis det er for meget, jeg har skrevet må i barbere det lidt ned, jeg er ret fleksibel med sådan noget. På en måde synes jeg slet ikke en sådan tekst er nødvendig, i en fysisk forfatterskole har jeg lært, at teksterne skal tale for sig selv. Håber jeg kan finde ud af at sætte tekster ind og i øvrigt gebærde mig i tekstforum, måske jeg i første omgang skal sende jer noget “skriv”.

Jeg har en blog selv, hvor jeg sætter opgaver ind til en on-line skriveskole, den hedder “millemosesbloggen”

Mille (MR) 23/4-17

0
0