Livstegn fra Preben Søgaard Larsen

Overraskelser kan jeg ikke stå for. Hvis de er gode vel at mærke, og det er den her: Preben Søgaard Larsen, tidligere forfatter på Tekstforum, har efter langt fravær igen meldt sig på banen. Havde blot et problem – kunne ikke få sit gamle login til at virke. Hvortil jeg let sarkastisk meldte tilbage, at det tror da pokker efter så lang tid. Koden var vel blevet rusten i mellemtiden!

Et friskt pust fra fortiden, altså. Tør man håbe, det giver løfter om en ny glorværdig æra for Tekstforum? Renæssancen (uden sammenligning i øvrigt) var jo også en genstart og indledningen til en lys og driftig udvikling. 

Det slår mig nemlig, at andre kunne befinde sig i samme, beklemte situation som Preben. Dvs. at de heller ikke kan finde deres hengemte trylleformular som adgangstegn til de gyldne gemakker og derfor brænder inde med en masse nyt stof til Tekstforum. Skulle det være tilfældet, så lad os endelig få løst det dilemma på samme måde som i den aktuelle sag. Nemlig ved at vi ganske enkelt sender en ny kode.

Flovt er det selvfølgelig, men så heller ikke værre. Hos os har man altid frit lejde til at gå til bekendelse.

SA

Skriv et svar