Instruktion i selvbetjening

Det sker, at folk er noget tilbageholdende med selv at sætte deres tekster ind på bloggen. Hvilket ellers er, som det var meningen, Tekstforum skulle køre. Og som vi gerne ser, fordi vi så friholdes for lige netop den side af sagen.


Desuden tror vi, det kunne sætte lidt gang i foretagendet, dersom brugerne vænnede sig til at poste deres ting umiddelbart.


Så her følger en lille instruktion i, hvordan man gør. Det er pærelet:

Efter at være logget ind, og dvs. til sit kontrolpanel, klikker man på menupunktet ”Indlæg” i venstre spalte – og igen på ”Tilføj nyt”. Det leder så til en skabelon med to felter – et til overskriften og et til selve teksten. Nu mangler man kun at skrive sit navn i forfatterrubrikken, samt gerne sætte kryds i kategorifeltet (f.eks. ”Poesi”). Begge dele i højre spalte, og derefter slutte af med at klikke på ”Udgiv” i øverste højre hjørne.


Mens vi er ved det, så lad mig også lige få med, hvordan man indsætter en kommentar til andres tekster. Det er endnu lettere.


Man logger igen på. Og finder den tekst på bloggen, man vil kommentere. Under denne står et gabende tomt felt og venter sultent på kommentaren. Så enkelt er det.


SA

Skriv et svar