Filosofi light

Managementrelateret filosofi i den moderne, smarte, strømlinede ikke alt for bøvlede udgave. Går ikke af vejen for en tillempet brug (misbrug) af selv de dybeste tankesæt.

Ofte tilsat et skvæt selvhjælpsterapi til et slutprodukt af letfordøjelig sødsuppe. ”Pjat” ville du kalde det, stakkels, gamle ven i graven. Du ville aldeles ikke vejlede nogen i at lede andre. Hiin enkelte og eget jeg var opgave nok.

Modsat tidens trend til bekvemme løsninger på alt lader den ægte filosofi ikke tanken hvile i sin stædige og møjsommelige søgen efter svar på virkelighed og væren. Og kun for at arbejde sig længere og længere bort fra et endegyldigt facit.

Sabbath Andersen (SA)

Om Sabbath Andersen

Med forkærlighed for litteratur og filosofi. Har dog også mange andre interesser og er i det hele taget ret så alsidig. Kalder en morder for en morder. Medstifter af tekstforum.dk - et domæne for det skrivende folk (der nu også er på Facebook) Som skribent forsøger jeg mig i flere genrer, men mest i prosaen. Har udgivet en roman ”Firewall” som e-bog. Den er at finde på SAXO og andre steder. Ikke den store litteratur, men ret så underholdende, hvis jeg selv skal sige det. I øjeblikket arbejder jeg på en ny roman af en hel anden støbning. Planen er, at den skal være færdig i indeværende år.

Skriv et svar